سلام چه خبر -وبی متفاوت ومتنوع و بروز

مدل یکی از گران‌بهاترین خودروهای جهان بیش از ۱۰ برابر یک اتومبیل واقعی قیمت دارد

 
 

لامبورگینی آونتادور

 

یک مهندس آلمانی مدل یکی از گران‌بهاترین خودروهای جهان را در نمایشگاه بین‌المللی خودرو در فرانکفورت عرضه کرده که بیش از ۱۰ برابر یک اتومبیل واقعی قیمت دارد. تنها هزینه‌ی بیمه‌ی این خودروی مدل بر ۱۲۵ هزار یورو بالغ می‌شود.

 

 

در نمایشگاه خودروی فرانکفورت "کپی" یکی از مدل‌های لامبورگینی ارائه شده که "اصل" آن از گران‌بهاترین خودروهای جهان است. این مدل ۶۰ سانتی‌متری که تنها ۵ کیلوگرم وزن دارد، بسیاری از نگاه‌ها را به سوی خود جلب کرده است.
روبرت گولپن آلمانی، مهندس سازنده‌ی این مدل، می‌گوید: «می‌خواستم محصولی تولید کنم که از نظر فنی و مواد اولیه در جهان بی‌نظیر باشد.»
در نمایشگاه بین‌المللی فرانکفورت اصل این کپی هم به نمایش درآمده است: مدل آونتادور (Aventador) محصول خودروسازی لامبورگینی ایتالیا که ۸ برابر بزرگ‌تر از مدل خود است. اتومبیل اصلی با موتور ۷۰۰ اسب بخار و سرعت تا ۳۵۰ کیلومتر در ساعت دست‌کم ۳۰۰ هزار یورو قیمت دارد. جالب این‌که برای خرید کپی آن باید بیش از ۱۰ برابر این قیمت را پرداخت.
اشتفان وینکل‌مان، مدیر آلمانی کارخانه‌ی لامبورگینی، این مدل را در نمایشگاه بین‌المللی فرانکفورت برای نخستین بار دیده و معتقد است که کپی تا حد زیادی به اصل وفادار مانده است.
فن‌آوری روز دنیا در خدمت اهداف خیرخواهانه

روبرت گولپن و یکی از مدل‌هایی که طراحی کرده است-سلام چه خبر
اتاق مدل‌های گولپن در کارخانه‌ای در جنوب آلمان و از جنس الیاف کربن تولید می‌شود؛ ماده‌ی اولیه‌ای برآمده از فن‌آوری روز دنیا، بسیار سبک و مقاوم که البته کار بر روی آن دشواری‌های خاص خود را دارد. این کارخانه در اصل بدنه‌ی خودروهای مسابقه‌ای فرمول یک را تولید می‌کند. همان فرایند در ساخت بدنه‌ی خودروهای مدل تکرار می‌شود با این تفاوت که کار به دلیل ابعاد بسیار کوچک‌تر قطعات، دشواری‌ها و ظرافت‌های ویژه‌ای دارد.
تمام قطعات کربنی پیش از ظریف‌کاری به مدت ۴ ساعت در کوره‌ای با دمای ۱۲۰ درجه‌ی سانتیگراد پخته می‌شوند.
گوپن از سال‌های میانی دهه‌ی ۱۹۹۰ میلادی مشغول تولید خودروهای مدل است. تا ۴۰۰ قطعه‌ی کوچک در ساخت کپی‌های او به کار می‌روند که هزینه‌ی تولیدشان گاهی به حدود ۲۰ هزار یورو می‌رسد. خریدار نهایی کافی‌ست مدل خودرو و مواد اولیه‌ی مورد نظر خود را برگزیند؛ باقی ماجرا بر عهده‌ی گولپن است.
این مهندس در مورد بهای زیاد مدل‌هایش می‌گوید: «خریداری که ۱۰ سال پیش مدلی از جنس طلا از من خریده، اتومبیل‌اش امروزه دست‌کم دو برابر قیمت دارد. بدین ترتیب می‌توان چنین هزینه‌ای را نوعی سرمایه‌گذاری دانست.»
کپی آونتادور به زودی به مزایده گذاشته می‌شود. روبرت گولپن بهای پایه‌ی ۳ و نیم میلیون یورو را برای آغاز مزایده در نظر گرفته است. مبلغی که ۵۰۰ هزار یوروی آن برای اهداف خیرخواهانه هزینه خواهد شد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
آخرین مطالب